Торги електронікою на майданчику УУБ

Створена в 2014 році за вибором Міністерства юстиції, система електронного обміну нерухомістю негайно перетворилася на переконливий пристрій для пропозиції ресурсів, конфіскованих державою за рішенням суду: земля, транспортні засоби, обладнання на CETAM продаються за адресою цілком розумні витрати.  На початок 2020 року Організація відкрила тільки 23 територіальних відділення, а завдяки проведеним закриттям державний фінансовий план склав 11,3 млрд грн.

Торги гаджетам на біржі — що приваблює покупців

Свого часу державне підприємство «УУБ» було першим в Україні, хто почав направляти в Інтернеті бартерні угоди на пропозицію утримуваної власності, допуск до якого був отриманий усіма.  Приватні будівлі, квартири, екстравагантні автомобілі, сімейні машини, гаджети — ви можете купити все в УУБ.

Особливо широке коло питань пов’язане з цікавими пунктами майданчику.  Не всі особи з банківською заборгованістю володіють значними речами, тому регулярно потрапляють навіть маленькі сімейні апарати, Зарядні пристрої для телефонів, гарнітури і т.д. Точно так само вилучені на митниці товари додатково продаються за бартерами УУБ — і тут, серед показаних гаджетів, збігають справжні статки.  Нові Телевізори, фото — і відеокамери, ПК, робочі станції, планшети і телефони, аналогічні товари незмінно викликають неймовірний інтерес у покупців.

У 2017 році ДП «УУБ» кардинально змінила порядок проведення виставок.  Майданчик отримав назву OpenMarket – новий бренд був запропонований, щоб максимально підкреслити сприйнятливість і простоту електронного обміну.  Участь в онлайн-фонді Української універсальної біржі, яка з кінця 2019 року є затвердженим адміністратором державної схеми обміну утримуваної власності, допоможе залучити значно більше клієнтів до бартеру на пропозицію обладнання на CETAM.

Відвідувачі сайту УУБ також отримали можливість брати участь в торгах з електронними пристроями-добре підготовлена група фахівців зробить все, щоб ви могли купити цікаві посилки за привабливою ціною.

Якщо ви хочете продати ноутбук, або планшет на електронному майданчику УУБ, переходьте за посиланням: uub.in.ua